Ons bedrijf

Wij kunnen snel reageren op ontwikkelingen

Bouwen van apparaten en machines

Wesco IJmuiden is een modern georganiseerd bedrijf met een uitstekende infrastructuur en korte reactietijden. Wij kunnen snel en adequaat reageren op de ontwikkelingen in de markt en de veranderende wensen/behoeften van de klant. De organisatie beschikt over de modernste technieken en goed geoutilleerde bedrijfshallen, gunstig gelegen in de haven van IJmuiden met directe toegang tot de Noordzee en het Noordzeekanaal.

Neem contact op

Wesco IJmuiden is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in ontwerp, engineering, fabricage, reparatie en onderhoud van werktuigbouwkundige apparatuur en installaties, zoals handling equipment, bagger apparatuur, hijsbalken, kranen en lieren, leiding systemen en andere mechanische apparatuur.
Wij zijn ook actief in demobilisatie, mobilisatie en overige werkzaamheden aan boord van offshore schepen en pontons.

Uitgebreid palet van producten en diensten

Markt

Wesco IJmuiden opereert zowel nationaal als internationaal en kent een breed werkgebied, van licht plaatwerk (staal, rvs en aluminium) tot zware constructies en apparaten voor diverse markten zoals de bagger-, beton- en papierindustrie, offshore, windmolen park, utiliteitsbouw, project engineering en scheepsreparaties.